Politică de confidențialitate

Această politică de confidențialitate explică modul în care site-ul nostru colectează, utilizează și protejează orice informație pe care utilizatorii o furnizează atunci când vizitează site-ul optiheart.ro. Scopul nostru este de a ne asigura că utilizatorii înțeleg modul în care sunt tratate informațiile lor personale și să le oferim încrederea că acestea sunt folosite în mod corespunzător.

Informațiile colectate

Putem colecta următoarele tipuri de informații personale de la utilizatorii care vizitează site-ul nostru:

  • Nume și adresă de e-mail (dacă sunt furnizate voluntar prin formularul de contact)
  • Informații despre dispozitivul utilizat pentru accesarea site-ului (cum ar fi sistem de operare, tip de browser etc.)
  • Adresa IP (colectată automat)

Modul de utilizare a informațiilor

Orice informații personale furnizate voluntar prin formularul nostru de contact vor fi folosite doar pentru a răspunde solicitărilor/comentariilor utilizatorilor. Nu vom împărtăși aceste informații cu terțe părți fără permisiune.

Informațiile despre dispozitivul de accesare și adresa IP sunt colectate automat și ne ajută să înțelegem modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru și să îmbunătățim experiența generală de navigare.

Modul de protejare a informațiilor

Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informațiile personale colectate prin site-ul nostru rămân private și sunt păstrate în siguranță. Datele transmise prin formularul de contact sunt criptate și stocate pe servere securizate.

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate din când în când la discretia noastră. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, iar utilizatorii sunt sfătuiți să o verifice ocazional pentru a fi la curent cu eventualele actualizări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact de pe site.