Termeni & Condiții

Prin accesarea sau utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții descrise mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste prevederi înainte de a utiliza site-ul.

Conținutul site-ului

Conținutul acestui site, incluzând text, grafică, imagini, logouri și icone sunt proprietatea exclusivă a companiei noastre sau a proprietarilor de drept. Toate drepturile de autor asupra conținutului sunt rezervate.

Este interzisă copierea, modificarea sau distribuirea conținutului site-ului fără acordul prealabil explicit din partea noastră. Puteți descărca și tipări pagini de pe site doar pentru uz personal și necomercial.

Folosirea site-ului

Accesarea și utilizarea site-ului implică acceptarea automată a acestor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni în orice moment. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic actualizările. Continuarea utilizării site-ului înseamnă că sunteți de acord cu modificările aduse.

Este interzis să folosiți site-ul în scopuri ilegale sau neautorizate. De asemenea, este interzisă reproducerea, copierea, vânzarea, revânzarea sau exploatarea în scop comercial a oricărei părți a serviciului, folosirea site-ului, sau accesarea neautorizată a oricăror sisteme sau rețele conectate la site.

Nu încercați să accesați date care nu vă sunt destinate pe site. Orice încercare de piratare, modificare neautorizată sau falsificare a informațiilor de pe site va fi investigată și poate duce la urmărirea penală.

Exonerare de răspundere

Compania nu garantează că site-ul sau conținutul vor fi permanente disponibile sau lipsite de erori. Site-ul și conținutul sunt oferite „ca atare” fără garanții de niciun fel.

Compania nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale sau rezultate din sau în legătură cu utilizarea site-ului sau a conținutului.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni & Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de pe site.